Schuifpui isolatie

Als u op zoek bent naar manieren om de isolatie van uw schuifpui te verbeteren, bent u op de juiste plaats. Een schuifpui is een populaire keuze voor huizen omdat het een mooie manier is om het licht en de lucht naar binnen te laten en de ruimte visueel te verbinden met de buitenwereld. Helaas kan een schuifpui minder goed geïsoleerd zijn dan een gewone deur of raam, wat kan leiden tot een hogere energierekening. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de isolatie van een schuifpui te verbeteren.

Wat kunt u doen om uw schuifpui goed te isoleren?

Een van de manieren om de isolatie van een schuifpui te verhogen is door het toevoegen van isolatieglas. Isolatieglas bestaat uit twee of meer lagen glas met daartussen een dunne laag lucht of gas. Dit zorgt ervoor dat warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer, wat kan helpen om de energiekosten te verlagen. Bovendien kan isolatieglas ook helpen om geluid te dempen en om de privacy te verhogen.

Bij Bass Alu kunnen wij de volgende isolatiemaatregelen nemen:

  • Schuifpui tochtborstels vervangen
  • Afdichtingsrubbers vervangen
  • Dubbel glas vervangen voor HR++ glas
  • Afkitten van het frame t.b.v. voorkomen lekkage water en tocht dicht maken

Met bovenstaande maatregelen bespaart u direct op uw energie en kan uw schuifpui weer jaren mee.

Is uw schuifpui aan vervanging toe of wilt u de schuifpui beter isoleren? Maak dan een reparatieverzoek afspraak. 

Wist u dat schuifpui reparatie vele malen goedkoper is dan de aanschaf van een nieuwe schuifpui? Ook met een schuifpui reparatie kan uw schuifpui er weer jaren tegenaan!

Vraag hier een offerte aan voor een reparatieverzoek

Bass alu schuifpui reparatie