Kunststof Schuifpui Reparatie

Bespaar direct geld en laat uw kunststof schuifpui snel en vakkundig repareren!

Waarom een nieuwe dure schuifpui kopen als in 90% van de gevallen, deze ook goedkoop kan worden gerepareerd?

Vraag hier een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan

Heeft u een kapotte kunststof schuifpui?

Bass Alu is een betrouwbare vakman met meer dan 20 jaar ervaring in schuifpui reparatie.
bel direct naar 06 338 312 03 of

Vraag een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan

Als u een kunststof schuifpui heeft en deze reparatie nodig heeft, is het belangrijk om de juiste professional te kiezen om de reparatie uit te voeren. Kunststof schuifpuien zijn populair vanwege hun duurzaamheid, lage onderhoudskosten en energie-efficiëntie, maar ze kunnen soms problemen hebben die reparatie vereisen. Gelukkig is Bass Alu gespecialiseerd in het repareren van kunststof schuifpuien wij kunnen u helpen om uw schuifpui weer in topconditie te krijgen.

Een van de meest voorkomende problemen met kunststof schuifpuien is dat ze moeilijk te openen of te sluiten zijn. Dit kan worden veroorzaakt door vuil of obstakels op de rails, of door een probleem met het sluitsysteem. In dit geval kan het helpen om de rails te reinigen en te inspecteren op obstakels, en om het sluitsysteem te inspecteren op beschadigingen of vervormingen. Als dit niet helpt, kan het nodig zijn om onderdelen te vervangen of om professioneel advies in te winnen.

Een ander veelvoorkomend probleem met kunststof schuifpuien is dat ze lekken. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte afdichting of door beschadigingen aan het glas of het raamkozijn. In dit geval kan het helpen om de afdichtingen te inspecteren op beschadigingen en te vervangen als dat nodig is. Als het glas of het raamkozijn beschadigd is, kan het nodig zijn om deze onderdelen te vervangen.

Een derde veelvoorkomend probleem met kunststof schuifpuien is dat ze kraken of piepen tijdens het openen en sluiten. Dit kan worden veroorzaakt door een gebrek aan smeerolie of door beschadigingen aan de rails. In dit geval kan het helpen om de rails te smeren en te inspecteren op beschadigingen. Als dit niet helpt, kan het nodig zijn om onderdelen te vervangen of om professioneel advies in te winnen.

Als u problemen heeft met uw kunststof schuifpui, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten repareren om verdere beschadigingen te voorkomen.

Daan van M

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2021

Vriendelijke gezellige monteurs uit de regio! Werken snel, efficiënt en de tijd tussen afspraak en reparatie was maar 1 week. Heel tevreden met onze nieuwe schuifdeur! Een aanrader??

Daan van M

H. Simons (bestuur V.v.E. )

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2021

Bass Alu is voor ons als Vereniging van Eigenaren het bedrijf dat wij gevraagd hebben om een acuut probleem met een schuifpui op te lossen nadat een ander bedrijf het op de lange baan schoof.

Zij hebben direct actie ondernomen en het probleem opgelost.

Op een zeer professionele manier, ter zake kundig en netjes werkend is het gebeurd. Ook zijn er (ongevraagd) adviezen gegeven m.b.t. levensduur verlengende maatregelen en onderhoud van het systeem.

Wij bevelen Bass Alu van harte aan voor dergelijke werkzaamheden.

Heino Simons

De reparaties die wij uitvoeren zijn o.a.:

 • schuifpui wielen vervangen
 • schuifpui lagers vervangen
 • schuifpui loopvlak vernieuwen d.m.v. RVS overzetrails
 • schuifpui glas vervangen
 • schuifpui roosters schoonmaken of vernieuwen
 • schuifpui afstellen
 • schuifpui sloten vervangen
 • extra schuifpui beveiliging aanbrengen
Bass Alu Schuifpui reparatie

Neem contact op met ons voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave van uw kunststof schuifpui.

Uw Reparatieverzoek

Om u een goede prijsopgave te geven dient u het contact formulier in te vullen. Graag ontvangen we een aantal foto’s van uw schuifpui, zodat we het merk, type en defect van uw schuifpui kunnen bepalen.

Bij akkoord prijsopgave neemt onze schuifpui monteur zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor uw schuifpui reparatie.

Wij hanteren scherpe tarieven doordat wij de voorrijkosten kunnen delen.

Wij maken iedere 1 tot 2 weken een regio planning voor schuifraam reparaties in de regio Almere, Rotterdam, Den-Haag, Utrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Amsterdam en Vlaanderen.

Vul onderstaande gegevens in voor een scherpe offerte:

 • Foto's van de Schuifpui kunt u ook direct via Whatsapp sturen naar 06 - 33 831 203 o.v.v. uw naam

 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  Lees meer hierover in onze Privacy-verklaring
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.