Klantreferenties

Wielen en rails schuifpui vervangen

Geplaatst op 11 apr 2018

Tip voor iedereen die z’n schuifpui wil laten repareren: ‘stop met zoeken naar een reparateur, metéén bass-alu bellen!’ Wat een tópservice leveren die mensen! -Duidelijk (al een uur na het eerste telefonisch contact hadden we een tot op de cent nauwkeurige offerte binnen. Als je toch nog een vraag hebt of wilt overleggen reageren medewerkers direct) -snel (bínnen drie werkdagen was onze klus ingepland én -naar volle tevredenheid!-Uitgevoerd) -vakkundig (medewerkers werken zeer professioneel, snel, zorgvuldig,efficiënt en zijn erg plezierig in de omgang) - scherpe prijs (en geen gedoe met bijkomende kosten achteraf) kortom: zó wil je geholpen worden als je met een probleem zit! Beide duimen in de lucht en vijf glimmende sterren voor dit bedrijf. Klasse! Oscar, utrecht


Schuifpui wielen vervangen

Geplaatst door Klokkenhuis op 30 mrt 2018

Snel en vakkundig werk geleverd. Netjes de boel achter gelaten en een prima prijs. Zeer tevreden!


Reparatie schuifpui

Geplaatst door Jozsef op 28 mrt 2018

Keurige kerels. Gewerkt zoals afgesproken. Offerte vooraf. Werkzaamheden correct uitgevoerd. Zeer tevreden.


Wieltjes schuifpui vervangen

Geplaatst door moon op 24 mrt 2018

Zeer net bedrijf ! Duidelijke prijsopgave en alle 2 onze schuifpuien netjes gerepareerd . En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.


Repareren schuifpui

Geplaatst op 16 mrt 2018

Snel en vakkundig geholpen om de aluminium schuifpui (21 jaar oud; versleten lagers) weer goed schuifbaar te krijgen. Bovendien het ventilatierooster weer gangbaar gekregen. Lof!!


Vervangen wieltjes schuifpui

Geplaatst door Esther op 16 mrt 2018

Prima werk, netjes, vriendelijk!


Wielen GU chuifpui vervangen

Geplaatst door Tineke op 9 mrt 2018

Snelle reactie en offerte ontvangen. Afspraak gemaakt en uitstekend gerepareerd. Schuifdeur loopt weer als een zonnetje. Bedankt! Wij zullen jullie zeker bij andere aanbevelen.


vervangen van wieltjes schuifpui

Geplaatst door Berends op 9 mrt 2018

Snelle service, aardige gasten, verstand van zaken en een scherpe prijs. Nemen de tijd om alles goed te maken. Kortom, als je schuifpui niet meer goed open gaat, is dit bedrijf een aanrader.


Schuifpuireparatie

Geplaatst door Martine Moeling op 27 feb 2018

Heel blij met de nieuwe schuifpuiwielen en nieuwe rails. Goede service, goede reparatie. Vriendelijke professionals. En snel. Martine m.


Repareren schuifpui

Geplaatst door JH op 24 feb 2018

Snel en fijn geholpen. Onze aluminium schuifpui die moeilijk open te krijgen was loopt weer als nieuw (nieuwe wielen en rails). Vroegen zelf om een sopje en stofzuiger om de schuifpui goed schoon te maken en lieten de boel netjes achter.

 

Ruud Robbemond
★★★★★ een maand geleden
Van ons krijgt de firma Bass Aluminium een dikke pluim voor de reparatie van de schuifpuien van zowel de families den Besten, Boers en Robbemond uit de Tielmanstraat in Molenaarsgraaf. Waarbij ik mag vermelden dat de monteurs keurig, correct en nauwkeurig hun werk hebben verricht. De deuren hebben nog nooit zo goed gelopen. Met vriendelijke groeten van ons allen.
Nils van der Griendt
★★★★★ een maand geleden
Bass Aluminium heeft mijn slecht lopende schuifpui weer hersteld en netjes afgesteld.
Ik heb vooraf goed advies gehad en er is een helle nette offerte gemaakt. Scheelde tot wel 50% met de duurste offerte.
Werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd. En ze hebben de ruimte netjes achtergelaten.
Keurige gasten, zeker aan te raden!
Alex Suijkerbuijk
★★★★★ een maand geleden
Na wat zoeken op internet kwamen we uit bij Bass Schuifpui Reparatie Prijsopgave gevraagd en na +/- 11 dagen stonden ze voor de deur en hebben de reparatie met twee man uitgevoerd naar volle tevredenheid. De schuifdeur loopt weer op rolletjes. De prijs was goed en we vinden Bass dus een aanrader.
Aad van Eeuwijk
★★★★★ een maand geleden
Onze schuifpui ging heel zwaar en via onze buren kwamen wij uit bij Bass-alu. Na overleg te hebben gehad met Bass-alu en wat foto's te hebben gestuurd kwamen zij al snel voor de reparatie zeer kundige en vriendelijke vakmensen en onze schuifpui loopt weer soepeltjes dus zeker een aanrader dit bedrijf.