Kunststof-kozijnen reparatieKunststof schuifpui problemen

Schuipuien maken verbinding tussen onze woonkamer en buiten. Of het nu de tuin, het terras of het balkon is; een schuifpui geeft u de vrijheid van het buiten zijn zonder de deur uit te hoeven. Dat was de reden om ooit schuifpuien in uw woning te plaatsen. Maar gaandeweg werd het allemaal minder: de hendel gaat zwaar of de hendel draait door, het pui gaat niet omhoog, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer. Het zijn bekende gebreken die in de loop der tijd ontstaan bij Hef-schuifpuien en parallel-kiep-schuifpuien. De problemen ontstaan vooral in de sloten en/of in het loopwerk en ze zorgen dat u steeds minder plezier hebt van uw kunststof schuifpui.

Kunstof schuifpuien vragen een speciale aanpak. Hier weten wij alles van!

Ook bij schuifpuislot(en) ontstaan in de loop der jaren vaak problemen: de sloten gaan zwaar en het wordt steeds onhandiger dat er voor de schuifpui een andere sleutel nodig is dan voor de rest van de woning.
Binnen enkele uren opgelost

Vakkundige en snelle reparatie

Wij beloven u dat we binnen enkele uren uw problemen met uw schuifpui hebben verholpen, zodat u weer een stukje vrijheid in uw woonkamer terug krijgt. Wij komen bij u langs en analyseren uw problemen zoals: het pui gaat niet omhoog, de hendel gaat zwaar, de hendel draait door, het pui gaat niet op slot of dicht en de deur schuift niet meer.