houten schuifpui reparartieHouten schuifpui problemen

Heeft u een houten schuifpui, maar problemen met de hefboom, de rollers of wil de pui niet meer schuiven?

Wij repareren uitsluitend met de beste onderdelen van de beste merken, bij een houten schuifpui reparatie wordt hoofdzakelijk gewerkt met de onderdelen van GU. De meeste houten schuifpuien zijn standaard uitgevoerd met het GU beslag en het GU binnenwerk, reparatie gaat in deze gevallen dan met de originele onderdelen.

Wij repareren uitsluitend met de beste onderdelen van de beste merken

Houten schuifpui

Wij krijgen dagelijks offerte aanvragen binnen en eigenlijk zijn de klachten samen te vatten tot drie hoofdoorzaken van een defecte schuifpui.

  1. Hefboom lam of dol (de hefboom draait door). In vrijwel alle gevallen is het hefboom gedeelte van uw schuifpui defect, dit is goed te repareren.
  2. Schuifpui zit vast (wil niet meer open of dicht). Dit kan twee oorzaken hebben, zit de pui echt muurvast? Dan is er hoogstwaarschijnlijk een probleem met het hefsysteem. Is er nog iets van beweging in de pui te krijgen zonder extreem veel kracht? Dan kan het ook een wielen/lager probleem zijn. Beide problemen zijn te herstellen.
  3. Schuifpui maakt veel lawaai bij openen en sluiten of het rollen/schuiven gaat erg lastig. Dit is vrijwel altijd een wielen/lager probleem. Wij leveren en monteren alle soorten en maten wielen en loopwagens. Uiteraard is deze klacht ook goed te verhelpen.
    ifpui.